Hyggelige byen Stockholm

 Overnattingsmuligheter i Stockholm

I Stockholm er det bare så mye å gjøre der. Både aktiviteter, uteliv og spesielt shopping. Med bare en times flytur fra Norge, er det mange som tar en tur over. Noen for en ukes tur, men du kan ta mye i bare en lang helg.

Fordi det er en stor by med masse bilder og så er det også en rekke hoteller her. Fra 500 og oppover, kan du sikre deg et hotellrom. Det er ikke veldig dyrt, så et vanlig hotell i Norge ofte starter på £ 1000 per person og oppover. Da blir det mer penger for hva du vil gjøre.

Noe som er sikkert er at du bør ta en nøye vurdering av hva du planlegger å gjøre det. Finn et flott hotell som ligger ikke langt fra sentrum. Det er også en stor forskjell i hotellet selv om prisen er nesten den samme. Så se etter hotell som ligger i 4-stjerners nivå, slik at du er sikret en flott hotellopplevelse.

Hoteller i Sverige er heldigvis rimelig, at billettene være over hvis du er litt fleksibel på avreisetidspunkt. hvis du sammenligner hotellpriser i Norge, og hoteller i hoteller i oslo for å være mer nøyaktig eller i København . Prisene kan være et dyrere.

Det kan være verre med lommeboken når du handler setter inn, men det er bare morsomt!