Månedlige arkiver: oktober 2013

Stockholm er som ingen annen hovedstad i verden

Bygget på fjorten øyer , det stiger grasiøst fra vannet så rent at du kan bade eller fiske i hjertet av byen . Dens vannkanten er i live med båter , fra fergene til shuttle deg rundt i byen til seilbåter og yachter som cruise ut i den store øygruppen som strekker seg inn i Østersjøen . Selvfølgelig komme rundt ikke krever en båt – du kan gå , sykle, kjøre eller ta nytte av byens upåklagelig mass – transit system .

Historien til Stockholm dateres tilbake til det 13. århundre , og det beste stedet å oppdage det er i Gamla Stan , gamlebyen . Gamla Stan er berømt for sine svingete, klostergård gater , butikker og koselige restauranter, alle samlet seg like ved det kongelige palasset . En times båttur bringer deg av hagene Drottningholm Palace, den pastorale residensen til Sveriges kongefamilien.

Innenfor den elegante arkitekturen i denne historiske hovedstaden vil du oppdage en kulturlivet eksepsjonell vitalitet og energi. vil du finne mer informasjon her

Hundrevis av restauranter av varierende smak og stil er funnet her , samt utallige butikker og gallerier utstillingsvindu verk av Stockholms eksepsjonell kunst samfunnet . Musikk i byen spenner over alle typer, fra folkedans i parker og sommer jazzfestivaler og klassiske konserter til svensk og amerikansk pop og rock. I et tettbebygd område med godt over en million mennesker , kan du slippe unna folkemengdene – til en rolig strand , en frodig skog , eller til en øde øy hvis du liker – noen ganger i så lite som en halvtime . Eller du kan delta i mengden , kanskje i parken for gratis aerobic klasser .