Alle innlegg av admin

Besøk Helsingborg

Hvis du har en hunger etter å utforske historien til Sverige, er Helsingborg så magisk å utforske. Med buss, båt eller til fots, har du muligheten til å utforske en av Sveriges vakreste byer. Helsingborg kulturelle opptog slutter aldri å overraske. Der kultur, arv og og fantastisk natur går hånd i hånd.

Når dagen ender og natt begynner, er Helsingborg definitivt stedet å feste og spise på. Start kvelden med et måltid. Spise ute i Helsingborg er en gastronomisk tur ut i verden med mat av 27 ulike nasjonaliteter og kulturer å velge mellom. Og der tilbud Hotellit er bred, enkleste å leie hoteller gjør dere på dette nettstedet http://www.hotelspecials.se/se/skane/helsingborg.html

Stockholm er som ingen annen hovedstad i verden

Bygget på fjorten øyer , det stiger grasiøst fra vannet så rent at du kan bade eller fiske i hjertet av byen . Dens vannkanten er i live med båter , fra fergene til shuttle deg rundt i byen til seilbåter og yachter som cruise ut i den store øygruppen som strekker seg inn i Østersjøen . Selvfølgelig komme rundt ikke krever en båt – du kan gå , sykle, kjøre eller ta nytte av byens upåklagelig mass – transit system .

Historien til Stockholm dateres tilbake til det 13. århundre , og det beste stedet å oppdage det er i Gamla Stan , gamlebyen . Gamla Stan er berømt for sine svingete, klostergård gater , butikker og koselige restauranter, alle samlet seg like ved det kongelige palasset . En times båttur bringer deg av hagene Drottningholm Palace, den pastorale residensen til Sveriges kongefamilien.

Innenfor den elegante arkitekturen i denne historiske hovedstaden vil du oppdage en kulturlivet eksepsjonell vitalitet og energi. vil du finne mer informasjon her

Hundrevis av restauranter av varierende smak og stil er funnet her , samt utallige butikker og gallerier utstillingsvindu verk av Stockholms eksepsjonell kunst samfunnet . Musikk i byen spenner over alle typer, fra folkedans i parker og sommer jazzfestivaler og klassiske konserter til svensk og amerikansk pop og rock. I et tettbebygd område med godt over en million mennesker , kan du slippe unna folkemengdene – til en rolig strand , en frodig skog , eller til en øde øy hvis du liker – noen ganger i så lite som en halvtime . Eller du kan delta i mengden , kanskje i parken for gratis aerobic klasser .

Hyggelige byen Stockholm

 Overnattingsmuligheter i Stockholm

I Stockholm er det bare så mye å gjøre der. Både aktiviteter, uteliv og spesielt shopping. Med bare en times flytur fra Norge, er det mange som tar en tur over. Noen for en ukes tur, men du kan ta mye i bare en lang helg.

Fordi det er en stor by med masse bilder og så er det også en rekke hoteller her. Fra 500 og oppover, kan du sikre deg et hotellrom. Det er ikke veldig dyrt, så et vanlig hotell i Norge ofte starter på £ 1000 per person og oppover. Da blir det mer penger for hva du vil gjøre.

Noe som er sikkert er at du bør ta en nøye vurdering av hva du planlegger å gjøre det. Finn et flott hotell som ligger ikke langt fra sentrum. Det er også en stor forskjell i hotellet selv om prisen er nesten den samme. Så se etter hotell som ligger i 4-stjerners nivå, slik at du er sikret en flott hotellopplevelse.

Hoteller i Sverige er heldigvis rimelig, at billettene være over hvis du er litt fleksibel på avreisetidspunkt. hvis du sammenligner hotellpriser i Norge, og hoteller i hoteller i oslo for å være mer nøyaktig eller i København . Prisene kan være et dyrere.

Det kan være verre med lommeboken når du handler setter inn, men det er bare morsomt!